MasterSantAdrià

Vine a gaudir no t'arrepentiras ...

Ser Màster es possible!!!

El Club Natació Sant Adrià des de ja fa uns quants anys, disposa entre les seves categories, la categoria màster. Categoria integrada per àntics nedadors del propi club i d'altres provinents d'altres clubs d'arreu de Catalunya, Espanya i d'altres països.
Actualment la secció Màster està integrada per poc més de 10 nedadors, la més veterana del equip la nedadora del 1938, la Quima Albesa Benitez.
Si esteu interessats en pertanyer al nostre club dintre de la Secció de Màster, pots consultar tota la informació referent a la nostra Secció aquí, i si directament us voleu posar en contacte amb nosaltres ves aquí a la Secció Màster.
Des la nostra Secció Màster podreu consultar totes les notícies referents a la Natació Màster; regional, nacional i internacional; a més de les probes realitzades en Aigües Obertes que es desenvolupin en territori català. Podreu consultar Calendaris, Resultats, Classificacions, Rècords, Rànquings, Normatives i Reglaments de natació Màster i Aigües Obertes, d'aquesta temporada i temporada anterior.
Esperem que les dades siguin del vostre interès.

Documentació que cal aportar

Per poder fer la inscripció serà necessari omplir la Butlleta d’inscripció. Caldrà adjuntar la fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del DNI del nedador/a.

  • Butlleta d'inscripció
  • IX trofeu màsters ciutat de sant adrià

    Finalitzada la competició, podeu trobar tota la informació, resultats i puntuació aquí mateix.

    Els Màsters a Catalunya...

    A partir dels anys 70 als EEUU es van començar a fer competicions de natació per a persones grans, des dels 25 fins als 100 anys, fent classificacions en grups de 5 en 5 anys -hi ha hagut nedadors de més de 100 anys -, i aquest moviment s'ha anat estenent per tot el món adquirint a l'actualitat nivells impensables. Es celebren competicions a nivell europeu (el primer el 1987) i mundial (el primer el 1986), cada 2 anys, alterns, amb una participació de 3.000 a 4.000 nedadors. Catalunya ha estat -com en moltes coses- capdavantera a nivell nacional i des del 1985 es celebra el Campionat de Catalunya amb una participació que augmenta cada any. En els últims 6 anys s'han celebrat els campionats a la piscina del CN Sabadell, cosa que ha estat bàsica per a motivar aquesta participació ja que el CN Sabadell té la millor capacitat d'instal·lació i d'organització...