Facebook
Twitter
Blog

  Data actual

 

 
 
  Inici >> Entitat >> Historia  
 

La història del club l’han escrit tots els nedadors/es, entrenadors/es, pares i mares, que han passat per aquesta entitat des dels seus inicis. I no volem anomenar a ningú, ja que, han sigut tants que no acabaríem. Molts campions d’Espanya i de Catalunya i d’altres que no han pogut arribar, però que han format part d’aquesta història.

El Club Natació Sant Adrià neix un 12 de Març de 1969, quan una colla d’amics vam voler formar un club de natació al nostre poble. Amb la presentació dels primer estatuts a la Federació Catalana de Natació, firmat i segellat pel seu primer president, en Rizal Borrás Durán, quedà formalitzada aquesta nova entitat esportiva.

En el seus inicis el Club no disposava de cap piscina coberta per gaudir d’aquest esport i es va haver d’esperar fins a la construcció del Poliesportiu Ricart. Mentrestant el president i la seva junta s’havien de reunir en petits locals del poble, un d'ells l'actual rellotgeria Gerardo. Aquesta colla d’amics com en Vicente Montero, José Gómez, Francesc Royo, Ibañez, Francesc Raja, Florencio Blasco, i el seu president en Rizal Borrás Durán, van formalitzar la primera junta directiva del club, tot i no tenir encara piscina. Els primer socis que van voler formar part d’aquest club van començar a pagar una quota de cinc pessetes al mes.

No va ser fins l’any 1974, quan van acabar les obres del pavelló del nou Poliesportiu Ricart, i amb la concessió de l’ajuntament a favor del Club Natació, que el somni es va fer realitat. El mes de novembre del mateix any començava l’activitat al club.

El nostre primer entrenador, el Sr. Miquel Carol, ajudat per l’auxiliar Jordi Montenys, van fer els primers entrenaments, tot i que durant els primers dies van haver de ser només de preparació física degut a la falta d’aigua calenta, pel no funcionament de les calderes. Poc a poc els problemes tècnics es van anar arreglant i a mitjans de Novembre començaven els primers entrenaments dins de l’aigua.

La primera plantilla de nedadors era molt petita, però en pocs mesos, aquesta plantilla arribava al centenar de nedadors. A poc a poc la piscina s’anava omplint de nedadors, tants que es va tenir que optar, a distribuir-los en tres torns.

Al poc temps d’aquests inicis, a principis del 1975, el primer president en Rizal Borrás Durán, va deixar la presidència en favor d’en Francesc Navarro Pi, ja que, segons l’època i per poder presidir un club esportiu, havies de ser una persona solvent monetàriament o propietari d’un comerç.

A partir de llavors, la trajectòria del club ha continuat fins al dia d’avui, passant diferents presidents i juntes directives, entrenadors, i nedadors, del quals alguns han aconseguit grans èxits pel club. Hem tingut campions de Catalunya i d’Espanya en les diferents categories, i d’altres que han format una gran plantilla que han fet i fan que en l’actualitat el Club Natació Sant Adrià sigui conegut i reconegut en tot l’àmbit nacional.

Gracies a tots els que vam formar i formen part d’aquest club...

 

El Presidents

Aquests han sigut tots els presidents que ha tingut el club des de la seva inaguració a l'any 1969:

1969-1974 RIZAL BORRÁS DURÁN
1975-1976 FRANCESC NAVARRO PI
1977-1980 FLORENCI BLASCO BADIA
1981-1985 CECILIO ROSA SOLÉ
1986-1988 FRANCISCO PÉREZ PEÑA
1989-1994 CARLOS BELMONTE
1995-2007 FRANCESC CORTACANS
2007-2009 ENRIQUE ARANDA MELANDREJO
2009-2010 MªMERCÈ BORRÁS CAPARÁ
2010-. DAVID OLIVER SÁNCHEZ

 
     
  Dissenyat per Raül Lubiano
Copyright © 2014 Drets reservats .
Club Natació Sant Adrià
Ricard, s/n
Tel. 653198519
Contacte:cnsantadria@cnsantadria.cat
08930 · Sant Adrià de Besòs