Club Natació Sant Adrià

Notícies màsters ...

23 Novembre 2021

25è Fons i Estils Màsters CN Sabadell

Aquí podeu consultar el resultats d'aquesta competicío que es va celebrar el passat 20 de Novembre en el CN. Sabadell.

12 Novembre 2021

VIII Trofeu Natació Màsters CN Catalunya - Vila Gràcia

Aquí podeu consultar el resultats d'aquesta competicío que es va celebrar el passat 7 de Novembre en el CN. Catalunya.

18 octubre 2021

XXV Màsters CN Atlètic-Barceloneta

Aquí podeu consultar el resultats d'aquesta competicío que es va celebrar el passat 16 d'octubre en el CN. Atlètic-Barceloneta.

20 setembre 2021

Copa Marnaton 2021

Un dia genial per fer Aigües Obertes, posant punt i final a una temporada boníssima en Jordi Burgueño aconsegueix una inmillorable 2ª posició a la general, a la Copa Marnaton a Cadaques, a la proba de 4.5k amb quasi 300 participants, donant tot durant tota la proba al cap davant de tot i sense deixar escapar en Jorge Sanguino, portant el ritme de la carrera. Arribant a la bahia de Cadaques va fer el possible per avançar-lo, però sense exit, tot i la lluita per avançar-lo amb totes les seves forces, gracies als seus entrenaments a mans de Fabián Ferrari i el recolçament de la seva companya Marta Gelabert. Tot dedicant la proba als seus fills Nagore i Gaizka, com al club que m'ha acollit i recolzat durant aquests últims anys, el Mastersantadrià i que deixa aquesta temporada per tornar al seu club de sempre, el CN Prat. Moltes Felicitats Jordi!!!

5 setembre 2021

Cap de setmana de travessies

Cap de setmana de Travessies, en Jordi Burgueño, dissabte 2on de la categoria a la Travessia a de les 5 platges a Tarragona, i diumenge 1er de la categoria al travessia de Sant Feliu de Guixols