Club Natació Sant Adrià

La junta directiva.

Missatge de la Junta Directiva

Comencem una nova temporada amb il·lusió, energia i amb el desitg que tot torni a la normalitat. Deixem enrere un any complicat, difícil i molt emotiu.
En primer lloc, volem agrair a tots aquells que formen part de la gran família del club natació Sant Adrià (nedadors, familiars, personal tècnic...) la seva dedicació, la seva fidelitat i la seva implicació en aquest gran projecte esportiu.
La temporada 2021-2022 ha de ser una temporada il-lusionant ,apassionant i amb molts canvis en tots els aspectes. Aquests canvis pretenen mantenir i en la mesura del possible engrandir el club del qual tots formem part.
Una de les grans novetats d'aquesta temporada és la nova web del club (el nostre agraïment a Raúl Lubiano (coordinador secció masters) que ha estat el creador i dissenyador).
Una web més atractiva, amb un disseny responsive (adaptat a la gran majoria de dispositius), més intuïtva i precísa i amb una experiència de navegació més senzilla, en la que les xarxes socials juguen un paper molt important.
També i durant el mes de setembre, es procedirà a realitzar una assemblea general per elegir la nova junta directiva.
Agrair a David Oliver (el nostre president) tots aquests anys de dedicació al club. Anys bons, regulars i molt difícils, en els quals sempre ha estat al peu del canó, donant el millor de si mateix i dirigint aquest club de la millor manera possible. Gràcies de tot cor.
Aquesta junta com no pot ser d'una altra manera, assumeix la filosofia i l’esperit d'aquest club i seguira treballant per seguir aportant coneixements tècnics als nostres joves en aquesta disciplina esportiva, desenvolupant el caràcter participatiu i col·laboratiu, potenciant els valors, hàbits i regles de conducta esportiva i assimilant els valors positius de la competició.
I sense mes, A GAUDIR D’AQUESTA NOVA TEMPORADA 2021-2022

L'actual Junta està composada per:

Presidenta: Marta Bodas García

Vicepresident: José Manuel Bejarano Torrico

Tresorer: José María Salvador

Secretaria: Paula Herrera Amate

Vocals: Margarita Ruiz Medina

Coordinador Esportiu i Entrenador: Jordi Albadalejo Blanco

Coordinador Màster: Raül Lubiano Sigüenza