Club Natació Sant Adrià

Notícies natació ...

29 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es van celebrar en el CN Sant Adrià.

22 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es celebran en el CN Sant Adrià. Us hi esperem!!!

8 Novembre 2021

Resultats de la secció de natació

Aquí podeu consultar el resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines i Infantils, que es van celebrat en els CN Badalona i CN Calella.

4 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 6 de novembre, de les Lligues Catalanes Benjamines i Alevines, que es celebran juntament en el CN Badalona i Lliga Catalana Infantil en el CN Calella

11 octubre 2021

Resultats de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de la 1ª jornada de les Lligues Catalanes Alevines i Infantils, Juniors i Absolutes, que es van celebrar en el CN Calella i CN Badalona.

4 octubre 2021

Properes Competicions de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els llistat de sortida de les properes competicions d'aquest cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines, Infantils, Juniors i Absolutes, que es celebran entre els CN Badalona i CN Calella

13 Setembre 2021

70a Travessia de Nedant Badalona

El diumenge 12 de setembre es va nedar la 70a Travessia Badalona Nedant amb la participació de 240 nedadors.
Una travessia on ha participat el nostre club, amb la presència d'un dels nostres nedadors alevins, Jan Jiménez acompanyat per el seu entrenador Jordi Albadalejo.
Jan va aconseguir un excel·lent 3er lloc a la categoria per a menors.
La prova d’aquesta categoria, va tenir un recorregut de 400 m.
Moltes felicitats i enhorabona Jan!!!

21 abril 2019

XXVI Trofeo de Natación Ciudad de Huesca

Dissabte, dia 21 d'abril de 2019, es va celebrar a Osca el XXVI Trofeo de natación, organitzat pel Club de Atletismo Huesca (Aquest va ser l’últim gran trofeu en el que van participar abans de la COVID).
Van participar 32 clubs pertanyents a 8 comunitats autònomes més un equip de la Federació Andorrana de Natació, i amb una participació aproximada d'uns 750 nedadors.
Aquest trofeu s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats i desitjats per tots els nedadors, staff tècnic i famílies del nostre club.
És una sortida en la qual es combina la passió per la natació i el desig de competir amb una altra més lúdica. En aquesta ocasió i com sempre, hem pogut gaudir de la gastronomia, de la bellesa de la ciutat i en particular de la nit d’aquesta meravellosa ciutat.
En l'àmbit purament esportiu, en totes les categories, els nostres nedadors han aconseguit excel·lents marques personals, algunes de les quals ens van permetre accedir al medaller, en les categories infantils i absolutes.
Gràcies a tots ells pel seu esforç, per les seves ganes i per la seva dedicació.
Ells són els que fan que el nostre club sigui molt més que un simple club de natació.

2015

Premis Ciutat de Sant Adrià 7ª edició

L'Ajuntament, sota la denominació Premi Ciutat de Sant Adrià, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.
En aquesta 7a edició el nostre club va ser guardonat amb el premi a la categoria Àmbit Esport i Lleure en reconeixement al treball realitzat en la promoció entre el nostres joves de l’esport de la natació a la ciutat de Sant Adrià.
L’encarregat de rebre aquet premi de mans de l’alcalde Joan Callau, va ser el nostre president David Oliver que en tot moment va esta estar acompanyat per una representació del nostres nedadors com es mostra a les imatges.
Moltes felicitats de tot cor a la gran família de club natació Sant Adrià per aquet premi.