Club Natació Sant Adrià

Notícies natació ...

21 Juny 2022

CAMPIONAT CATALUNYA D'ESTIU ALEVÍ

El passat cap de setmana el CN Sant Adrià va participar en aquests campionats celebrats a la piscina del CN Reus on el nostre nedador Aleví Jan Jiménez Bodas va participar en quatre proves, milloran els seus registres i classificant-se 19è en 200m estils, 35è en 100m lliures, 5è en 200m braça i en els 100 Braça cal destacar la seva millor marca i la tercera posició amb un temps de 1:14.63, millorant així la seva posició en el rànquing català.
Proximament, del 14 al 17 de juliol, en Jan participarà representant al club en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Jaén.
Moltes Felicitats Jan!!!

Aquí podeu consultar tots els resultats i informació complerta de la competició.

28 Maig 2022

COPA CATALANA INFANTIL

El CN Sant Adrià es classifica tercer a la seva participació a la Copa Catalana Infantil, celebrat en el CN Lloret de Mar. Moltes Felicitats!!!

24 Maig 2022

COPA CATALANA INFANTIL I ALEVÍ

El proper 28 de Maig el Cn Sant Adrià participarà a la Copa Catalana Infantil i Aleví, pertanyent al grup E. La competició es celebrarà en el CN Lloret de Mar la categoria Infantil i en el CN Amposta la categoria Aleví.
Aquí podeu consultar tota la informació.

5 Maig 2022

Resultats de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de les passades competicions dels dies 30 d'Abril i 1 de Maig, de les Lligues Catalanes Prebenjamines, Benjamines, Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Badalona i CN Calella respectivament.

22 Abril 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les properes competicions dels dies 30 d'Abril i 1 de Maig, de les Lligues Catalanes Prebenjamines, Benjamines, Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Badalona i CN Calella respectivament. La Lliga Alevina tot i que l'organitzarà el CN Badalona, es disputarà en el SEK Catalunya.

23 Març 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les propera competicions d'aquest cap de setmana, el 26 de març, de les Lligues Catalanes Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Sant Adrià i AEN Júpiter respectivament.

3 Març 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les propera competicions d'aquest cap de setmana, el 5 de març, de les Lligues Catalanes Alevines, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Calella i CN Badalona respectivament.

15 Febrer 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 19 de febrer, de les Lligues Catalanes Absoluts-Junior-Infantil, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Badalona.

28 Gener 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN ALEVÍ

Avui comencen els Campionats de Catalunya d'hivern Alevins a Lloret de Mar en sesions de matí i tarda.
El Club Natació Sant Adrià estarà representat en aquesta edició pel nostre nedador aleví Jan Bodas i acompanyat pel nostre entrenador Jordi Albaladejo.
Des d'aquí, volem desitjar-li el millor en aquesta competició.
Aquí podeu consultar tota la informació, el resultats i les sessions en directe.

24 Gener 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar el resultats de la competició del 22 de gener, el Trofeu Gener de la Lliga Catalana Infantil, Junior i Absoluta, que es va celebrar en el CN Badalona.

7 Gener 2022

Trofeu ds nedador complert reis aleví

El proper dia 8 de gener en els horaris de 9.30 i 17.40 es celebrarà a les instal·lacions del Club Natació Banyoles el Trofeu DS nedador complert de reis Aleví.
El Club Natació Sant Adrià estarà representat en aquesta edició pel nostre nedador aleví Jan Bodas i acompanyat pel nostre entrenador Jordi Albaladejo.
Des d'aquí, volem desitjar-li el millor en aquesta competició.

15 Desembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 18 de desembre, de les Lligues Catalanes Alevines, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Badalona.

29 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es van celebrar en el CN Sant Adrià.

22 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es celebran en el CN Sant Adrià. Us hi esperem!!!

8 Novembre 2021

Resultats de la secció de natació

Aquí podeu consultar el resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines i Infantils, que es van celebrat en els CN Badalona i CN Calella.

4 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 6 de novembre, de les Lligues Catalanes Benjamines i Alevines, que es celebran juntament en el CN Badalona i Lliga Catalana Infantil en el CN Calella

11 octubre 2021

Resultats de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de la 1ª jornada de les Lligues Catalanes Alevines i Infantils, Juniors i Absolutes, que es van celebrar en el CN Calella i CN Badalona.

4 octubre 2021

Properes Competicions de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els llistat de sortida de les properes competicions d'aquest cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines, Infantils, Juniors i Absolutes, que es celebran entre els CN Badalona i CN Calella

13 Setembre 2021

70a Travessia de Nedant Badalona

El diumenge 12 de setembre es va nedar la 70a Travessia Badalona Nedant amb la participació de 240 nedadors.
Una travessia on ha participat el nostre club, amb la presència d'un dels nostres nedadors alevins, Jan Jiménez acompanyat per el seu entrenador Jordi Albadalejo.
Jan va aconseguir un excel·lent 3er lloc a la categoria per a menors.
La prova d’aquesta categoria, va tenir un recorregut de 400 m.
Moltes felicitats i enhorabona Jan!!!

21 abril 2019

XXVI Trofeo de Natación Ciudad de Huesca

Dissabte, dia 21 d'abril de 2019, es va celebrar a Osca el XXVI Trofeo de natación, organitzat pel Club de Atletismo Huesca (Aquest va ser l’últim gran trofeu en el que van participar abans de la COVID).
Van participar 32 clubs pertanyents a 8 comunitats autònomes més un equip de la Federació Andorrana de Natació, i amb una participació aproximada d'uns 750 nedadors.
Aquest trofeu s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats i desitjats per tots els nedadors, staff tècnic i famílies del nostre club.
És una sortida en la qual es combina la passió per la natació i el desig de competir amb una altra més lúdica. En aquesta ocasió i com sempre, hem pogut gaudir de la gastronomia, de la bellesa de la ciutat i en particular de la nit d’aquesta meravellosa ciutat.
En l'àmbit purament esportiu, en totes les categories, els nostres nedadors han aconseguit excel·lents marques personals, algunes de les quals ens van permetre accedir al medaller, en les categories infantils i absolutes.
Gràcies a tots ells pel seu esforç, per les seves ganes i per la seva dedicació.
Ells són els que fan que el nostre club sigui molt més que un simple club de natació.

2015

Premis Ciutat de Sant Adrià 7ª edició

L'Ajuntament, sota la denominació Premi Ciutat de Sant Adrià, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.
En aquesta 7a edició el nostre club va ser guardonat amb el premi a la categoria Àmbit Esport i Lleure en reconeixement al treball realitzat en la promoció entre el nostres joves de l’esport de la natació a la ciutat de Sant Adrià.
L’encarregat de rebre aquet premi de mans de l’alcalde Joan Callau, va ser el nostre president David Oliver que en tot moment va esta estar acompanyat per una representació del nostres nedadors com es mostra a les imatges.
Moltes felicitats de tot cor a la gran família de club natació Sant Adrià per aquet premi.