Club Natació Sant Adrià

Notícies natació ...

6 maig 2024

IV Trofeu Fernando López, II Trofeu Festes de maig i 7ª Jornada Lliga Aleví

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat dissabte, el IV Trofeu Fernando López i la 7ª jornada de la lliga Aleví, i diumenge, el II Trofeu Festes de maig. Podem destacar durant els dos trofeus, les medalles d'en Jan i la Cala en categoria Junior i de la Martina i la Rita en la categoria Aleví. La participació de la resta de nedadors ha estat molt bona i amb grans sensacions per tots a les tres competicions.
Aquí podeu veure tot els resultats dels dos trofeus. Pel que fa als resultats de la 7ª jornada de la lliga Aleví els podeu consultar aquí.
Moltes Felicitats a tots!!!

22 Abril 2024

7ª jornada Benjamí i Prebenjamí

El dissabte els nostres petits van fer l'ultima jornada de la lliga en el CN Calella amb uns grans resultats.
Moltes Felicitats a tots!!!
Aquí podeu veure tots els resultats d'aquesta jornada.

10 Abril 2024

EMOTIVA DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA

Ahir dimarts, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana 2024 al Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Durant la gala s’han premiat a totes les persones i clubs que s’han distingit pels seus èxits en la temporada 2022-2023, per la seva dedicació, per la seva trajectòria i pels seus valors humans i esportius.
També s’ha reconegut la trajectòria esportiva d'alguns dels nedadors/es i entrenadors/es, així com algun arbitre per la seva llarga vinculació amb el Comitè Català d’Àrbitres.
Multitud de premis i distincions, com a les selecions de waterpolo que van participar en els Mundials de Fukuoka, nedadors/es ja retirats, així com a nedadors/es de la natació artística catalana.
Cal destacar les distincions a l'aniversari de diferents clubs, vinculats a la Federació Catalana de Natació, concretament els 50 anys dels nostre club, formant nedadors/es dins la natació catalana, aconseguint grans mèrits i distincions durant aquest anys.
Per últim, s’han premiat a les guanyadores i guanyadors del passat Circuit Català de Travessies i de la Copa Catalana de Fons.
L'entrega dels guardons, han estat per part de la Federació Catalana de Natació, en Ramon Bosch, President de la FCN, n'Enric Bertrán, President d’Honor de la FCN, i tots els membres de la Junta directiva.

Totes les fotografies al facebook d'aquesta Diada de la Natació Catalana.
Tots els premiats.

26 març 2024

5ª Jornada Infantil-Junior-Abs i Trofeu Març

El dissabte 23 de març, es va celebrar la 5ª jornada de la lliga Infantil-Junior-Absoluta i Trofeu març a les instal·lacions del CN Badalona amb la participació dels més grans del club amb molt bones marques de tots.
Va ser una jornada molt divertida. Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu veure tot els resultats de la jornada.

6ª Jornada Alevina

El dissabte 23 de març, es va celebrar la 6ª jornada de la lliga Alevina a les instal·lacions del CN Calella amb la participació dels nostres nedadors alevins amb molt bones marques de tots.
Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu veure tot els resultats de la jornada.

12 març 2024

6ª Jornada Benjamina i Prebenjamina

El passat dissabte, 9 de març, es va celebrar la 6ª jornada de la lliga Benjamina i PreBenjamina a les instal·lacions del CN Premia amb la participació dels nostres nedadors més petits amb grans sensacions per tots.
Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu veure tot els resultats de la jornada.

04 març 2024

5ª Jornada Alevi

El passat diumenge 3 de març es va celebrar la 5ª jornada de la lliga Alevina a les instal·lacions del CN Granollers amb la participació dels nostres nedadors amb molts bons resultats per tots
Moltes Felicitats Alevins!!!
Aquí podeu veure tot els resultats de la jornada.

26 febrer 2024

XL CTO. DE ESPAÑA JUNIOR P50

Des del 21 i fins el 25 de febrer s'han celebrat els Campionats d'Espanya Junior juntament amb els de la categoria absoluta a les instal·lacions del CN Sabadell, amb la participació del nostre nedador Jan Jiménez Bodas a les proves 50 i 100 braça, aconseguint unes meritories 15ª i 14ª posició respectivament i millorant notablement les seves marques.
Moltes Felicitats Jan!!!
Aquí podeu veure tot els resultats dels Campionats.

25 Febrer 2024

50è Aniversari

Durant la celebració dels Campionats d'Espanya Junior d'aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Sabadell, la RFEN ens ha fet l'entrega d'una placa d'agraïment pels nostres 50 anys d'història dins de la natació catalana i estatal, 50 anys d'exits amb un gran nombre de nedadors que han passat per les notres piscines.
En els diaris digitals "Diari de Sant Adrià" i "LiniaNord" fan especial menció al nostre 50è aniversari.
Desitgem el millor pels propers nedadors que puguim venir i formar part de la nostra història!!!


5ª Jornada Lliga Benjamina i Pre-benjamina

El passat dissabte 24 de febrer s'ha celebrat la 5ª Jornada de la Lliga Catalana de les categories benjamina i Pre-benjamina a les instal·lacions del CN Badalona, on els nostres nedadors més petits han aconseguit un bons resultats.
Moltes Felicitats a tots!!!
Aquí podeu veure tot els resultats.

23 febrer 2024

XL CTO. DE ESPAÑA JUNIOR P50

Des del 21 i fins el 25 de febrer s'estant celebrant els Campionats d'Espanya Junior juntament amb els de la categoria absoluta a les instal·lacions del CN Sabadell, amb la participació del nostre nedador Jan Jiménez Bodas a les proves 50 i 100 braça.
Molta sort Jan!!!
Aquí podeu veure tot els resultats dels Campionats.

20 Febrer 2024

4ª Jornada Lliga ABS-JUN-INF

El 17 de febrer s'ha celebrat la 4ª Jornada de la Lliga Catalana de les categories Absoluta-Junior-Infantil a les instal·lacions del CN Premia, on els nostres nedadors han aconseguit un bons resultats.
Moltes Felicitats a tots!!!
Aquí podeu veure tot els resultats.

13 febrer 2024

Campionat de Catalunya Aleví d'hivern

Del 9 al 11 de febrer s'han disputat els Campionats de Catalunya d'hivern de la categoria Aleví a les instal·lacions del CN Sabadell amb la participació dels nostres nedadors Rita de Assis i Miquel Manero, a les proves de 50 esquena, 400 lliures, 200 estils i 100 i 200 braça, la Rita, i 200 estils, 50 esquena, 100 papallona i 400 lliures, en Miquel. Els seus resultats han estat molt satisfactoris per tots dos en totes les proves en els que han participat, rebaixant notablement els seus temps fets en anteriors competicions del calendari català.
Moltes Felicitats pels resultats aconseguits!!!
Aquí podeu veure tot els resultats individuals i Aquí els resultats combinats dels campionats.

30 Gener 2024

Lliga Catalana Infantil-Junior-Absoluta

El dissabte 27 de gener varem celebrar a les nostres instal·lacions del CEM Besòs la 3ª jornada de la lliga Infantil-Junior Absoluta, amb la participació dels nostres nedadors i dels clubs C.E.N. Cabrera De Mar, C.D. Sek Catalunya, C.N. Calella, A.E.N. Júpiter Sant Martí i C.N. Badalona.
Moltes Felicitats pels resultats aconseguits!!!
Aquí podeu veure els resultats de la competició.

22 Gener 2024

Lligues Catalanes Benjamins, Prebenjamins i Alevins

Aquest cap de setmana, per una banda, el dissabte 20 de gener va tenir la 4ª jornada de la lliga Aleví amb la participació dels nostres nedadors a la piscina del CN Premia. Aquí podeu veure els resultats de la competició.
I per altra banda, també dissabte a les instal·lacions del CN Badalona els nostres petits van participar a la 4ª jornada de la lliga Benjamí i Prebenjamí. Aquí podeu veure els resultats de la competició.
Moltes Felicitats a tots pels resultats!!!

18 Gener 2024

Lligues Catalanes Benjamins, Prebenjamins i Alevins

Aquest proper cap de setmana, per una banda, el dissabte 20 de gener tenim la 4ª jornada de la lliga Aleví amb la participació dels nostres nedadors a la piscina del CN Premia. Aquí podeu veure la informació de la competició.
I per altra banda, també dissabte a les instal·lacions del CN Badalona els nostres petits participaran a la 4ª jornada de la lliga Benjamí i Prebenjamí. Aquí podeu veure la informació de la competició.
Moltes sort a tots els nostres nedadors!!!

15 Gener 2024

45è Trofeu Alejandro López

El passat cap de setmana es va celebrar el 45è Trofeu Alejandro López a les instal·lacions del CN Sant Andreu amb la participació dels nostres nedadors Jan Jiménez i Cala Hegouaburu.
Moltes Felicitats pels resultats!!!
Aquí podeu consultar tots els resultats definitius de la competició.

12 Gener 2024

45è Trofeu Alejandro López

Aquest proper cap de setmana es celebra el 45è Trofeu Alejandro López a les instal·lacions del CN Sant Andreu, amb la participació dels nostres nedadors Jan Jiménez i Cala Hegouaburu.
Moltes Sort per tots dos!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició.

4 Gener 2024

Trofeu DS Nedador Complet Reis Aleví

Avui s'han celebrat a les instal·lacions del CN Vilafranca el Trofeu DS Nedador Complet de Reis de la categoria Alevi, amb la participació de la nostra nedadora Rita d'Assis amb un temps total de 5:21.54, aconseguit de la suma dels 4 estils en 100mts i aconseguint una meritoria 34à posició.
Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició així com els resultats.

8 Desembre 2023

Ct. Catalunya Hivern Júnior-Infantil (Fase II)

Aquests dies s'han celebrat a les instal·licions del CN Barcelona els Ct. Catalunya Hivern Júnior-Infantil (Fase II) amb la participació dels nostres nedadors Jan Jiménez (2008) i Cala Hegouaburu (2009).
A les quatre proves que participà en Jan aconseguí classificar-se a les finals i ha obtingut dues medalles de bronze, en 100 i 50 braça. A la resta de proves amb unes meritories classificacions, cinquè en els 200 braça i vuitè en els 400 estils. Uns magnífics resultats que certifiquen una evolució molt positiva de cara al proper Campionat d’Espanya júnior.
Per la seva part la nedadora Cala Hegouaburu es va quedar a les portes de la final dels 50 metres braça.
Moltes Felicitats als dos!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició així com els resultats.

4 Desembre 2023

3ª Jornada Aleví

El passat 2 de desembre els nostres Alevins van participar a la 3ª Jornada de la Lliga Infantil, organitzada pel CN Calella, amb gran sensacions despres d'uns mesos entrenant.
Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu veure tots els resultats de la competició.

3 Desembre 2023

Ct. Catalunya Hivern Júnior-Infantil (Fase I)

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a les instal·licions de Can LLong del CN Sabadel el Ct. Catalunya Hivern Júnior-Infantil (Fase I) amb la participacions dels nostres nedadors Jan Jiménez, Pablo Bejarano, Adrian Vargas i Cala Hegouaburu amb molts bons resultats tot plegat.
Moltes Felicitats!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició així com els resultats.

14 Novembre 2023

La Lucha de Abril

El 17 de desembre s'omplirà la llera del riu Besòs de vermell per impulsar la investigació sobre la malaltia SPG52. Una malaltia minoritaria amb només un cas a Catalunya i dos a Espanya.
En finalitzar la cursa tindreu molta animació i activitats pels més petits!!
Participa!!! en familia i amics demostrant solidaritat i gaudint de la nostra ciutat ajudant entre tot@s a l'Abril.
Si vols inscriure't no ho dubtis, clica aquí.

13 Novembre 2023

Lligues Catalanes Benjamins, Prebenjamins i Alevins

El passat 11 de novembre es van celebrar a les instal·lacions del CN Mataró, la 2ª jornada de la Lliga Prebenjamina i Benjamina i la 2ª jornada de la Lliga Alevi amb la participació dels nostres nedadors més joves amb molt bons resultats.
Aquí podeu consultar tots els resultats d'aquesta 2ª jornada de les lligues prebenjamines i benjamines i aquí podeu consultar tots els resultats d'aquesta 2ª jornada de la lligua Aleví.

8 Novembre 2023

Lligues Catalanes Benjamins, Prebenjamins i Alevins

El proper 11 de novembre es celebra conjuntament la 2ª jornada de la Lliga Prebenjamina i Benjamina i la 2ª jornada de la Lliga Alevi amb la participació dels nostres nedadors més joves a les instal·lacions del CN Mataró.
Aquí podeu consultar tota la informació d'aquesta 2ª jornada de les lligues prebenjamines i benjamines i aquí podeu consultar tota la informació d'aquesta 2ª jornada de la lligua Aleví.

67è Trofeu Fèlix Serra Santamans

67è Trofeu Fèlix Serra Santamans

El passat 5 de novembre es va celebrar el 67è Trofeu Fèlix Serra Santamans organitzat pel CN Manresa i pertanyent al Circuit Català de Trofeus de Natació amb la participació del nostre nedador Jan Jiménez Bodas a la proba de 100 braça aconseguint un meritori temps de 1.08.73.
Aquí podeu consultar tots els resultats d'aquesta competició.

7 Novembre 2023

Lligues Catalanes Infantil

El passat dissabte, 4 de novembre es va celebrar la 2ª jornada infantil i II Trofeu de Tardor a la piscina del CN Caldes. Amb molt bons resultats per tots els nostres nedadors!!!
Aquí podeu consultar tots els resultats de la competició.

31 Octubre 2023

Lligues Catalanes Infantil

El próxim dissabte 4 de novembre es celebra la 2ª jornada infantil i II Trofeu de Tardor a la piscina del CN Caldes. Us desitgem una gran competició a tots!!!
Aquí podeu consultar tots els resultats de la competició.

24 Octubre 2023

Stage Lloret de Mar

Stage Lloret de Mar

Aquest passat cap de setmana el més grans del club van estar de stage a Lloret de Mar, on van realitzar sesions d'entrenaments i una part lúdica jugant en el Bowling Lloret, on van passat una estona molt divertida i de germanor.
Com cada any l'experiencia ha estat extraordinaria per nedadors i entrenadors.
Repetirem!!!

23 Octubre 2023

Lligues Catalanes Aleví

El passat 21 d'octubre s'ha celebrat la 1ª jornada de la lliga Alevina celebrada en el CN Premia, amb moltes bones sensacions per ser l'inici de la temporada. Moltes Felicitats a tots!!
Aquí podeu consultar tots els resultats de la competició.

19 Octubre 2023

Stage Lloret de Mar

Aquest proper cap de setmana i com ja varem fer l'any passat el més grans aniram de stage a Lloret de Mar, on realitzaran sesions d'entrenament de matí i tarda durant el dissabte i de matí el diumenge. El dissabte i després de sopar els nedadors tindran la seva part lúdica i divetida i aniran tots plegat al Bowling Lloret.
Esperem que gaudeixin d'una bona estada i uns bons entrenaments.

18 Octubre 2023

Lligues Catalanes Benjamí i Prebenjamí i Aleví

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la 1ª Jornada Benjamí i Prebenjamí a la piscina del CN Badalona, amb molt bones sensacions pels més petits del clubs amb nedadors que han iniciat aquest any la competició. Aquí podeu consultar el resultats de la competició.
Per altra banda aquest próxim cap de setmana, el 21 d'octubre, començen les competicions el juvenils La competició es farà en el CN Premia. Molts Anims a tots!!
Aquí podeu consultar tota la informació.

11 Octubre 2023

1ª Lliga Catalana Benjamí i Prebenjamí

Aquest proper cap de setmana, el 14 d'octubre, començen les competicions pels més petits, us animem a tots, els pares, mares i familiars que vingueu a animar-los, per molts seran els seus primers metres en una competició. La competició es farà en el CN Badalona. Molts Anims a tots!!
Aquí podeu consultar tota la informació.

10 Octubre 2023

1ª Lliga Catalana de Fons i Estils i Trofeu de Tardor

1ª Lliga Catalana de Fons i Estils i Trofeu de Tardor

Ja hem començat la temporada amb el trofeu de Fons i Estils en el CN Badalona, amb molt bones sensacions i millorant les marques personals. Moltes Felicitats a tots!!
Aquí podeu consultar tota la informació.

2 Octubre 2023

1ª Lliga Catalana de Fons i Estils i Trofeu de Tardor

Iniciem la competició, aquest proper cap de setmana el nostres nedadors absoluts i infantils participaran en aquesta competició que organitza el CN Badalona, en sesió de tarda el dissabte i sesió de matí el diumenge, a les seves instal·lacions de la Piscina Municipal Badalona Mireia Belmonte.
Aquí podeu consultar tota la informació.

18 Setembre 2023

79a Travessia a l'Estany de Banyoles

79a Travessia a lEstany de Banyoles

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Banyoles la 79a travessia a l'Estany on han participat els nostres nedadors juntament amb el seu entrenador, en Jordi Albaladejo.
Destacar una bona classificació per tot plegats!!!

28 Agost 2023

Inici de la temporada 22/23

Inici de la temporada 23/24

Després d'un curt i caluròs estiu avui hem tornat als entrenaments per iniciar una nova temporada. Esperem tenir millors resultats que l'última.
Durant els primers dies, els petits es van dedicar a entenar a la piscina amb la seva entrenadora Paula Herrera.
I els grans mentrestant sortien a correr i fer físic, per després entrenar a l'aigua de mans del seu entrenador, en Jordi Albaladejo.
Moltes felicitats de part de tot el club per aquesta nova temporada!!!
Anims a tots i totes!!!

24 Juliol 2023

Campionat d'Espanya d'estiu Infantil

Campionat d'Espanya d'estiu Infantil

Ahir van acabar els Campionats d'Espanya d'estiu de la categoria infantil celebrats en el CN Sabadell amb la destacada participació del nostre nedador Jan Jiménez, on va rebaixar totes les seves marques i va aconseguir unes meritories classificacions generals, 10è en 100, 15è en 50 i 22è en 200, a l'estil de braça.
Moltes felicitats de part de tot el club!!!
Aquí podeu consultar tots els resultats i classificacions.

19 Juliol 2023

Campionat d'Espanya d'estiu Infantil

Campionat d'Espanya d'estiu Infantil

El nostre nedador Jan Jiménez demà comença els Campionats d'Espanya Infantils que es celebren en el CN Sabadell a les proves de 50, 100 i 200 braça.
Et dessitgen molta sort de part de tot el club!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició, llistats de sortida, resultats, classificació.

3 Juliol 2023

Campionat de Catalunya d'estiu Infantil

Campionat de Catalunya d'estiu Infantil

Els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol es van celebrar els Campionat de Catalunya de natació en la categoria infantil a Tarragona. La competició va ser en piscina de 50 metres i cronòmetre electrònic.
Amb la participació dels nostres nedadors en Jan Jiménez, en Pablo Bejarano, en Adrià Velasco i en Adrià Vargas; tanmateix la nedadora Cala Hegouaburu també classificada en proves individuals, no va poder assistir.
Els resultats més rellevants van correspondre en Jan Jiménez que va fregar la medalla de bronze en 100m braça, quedant 4t; i va obtenir també dos vuitens llocs en 50m i 200m braça. En Jan properament participarà en el Campionat estatal de natació en les tres proves citades. També cal destacar el retorn del CN Sant Adrià a les proves de relleus després d’uns anys sense poder classificar-se.
Moltes Felicitats a tots !!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició, com els resultats i la classificació.

28 juny 2023

Campionat de Catalunya d'estiu Infantil

Campionat de Catalunya d'estiu Infantil

A partir de demà 29 de juny i fins el diumenge 2 de Juliol els nostres nedadors infantils, en Adrià Velasco, en Jan Bodas, en Adrià Vargas i en Pablo Bejarano participaran en els Campionats de Catalunya d'estiu Infantils a Tarragona a les instal·lacions de la piscina Sylvia Fontana.
Molta Sort a tots !!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició, previsió horaria, sèries, resultats i classificació.

9 juny 2023

IV Trofeu Santa Perpetua

Demà dissabte els nostres nedadors participaran en el IV Trofeu Santa Perpetua.
Molta Sort a tots !!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició.

5 Juny 2023

Copa Catalana Base Infantil

Aquest dissabte, 3 de juny, els nostres infantils varen participar a la Copa Catalana Base Infantil dins del grup C organitzada pel CN Reus Ploms. Cal destacar la 1ª posició en les probes de 100 i 200 braça d'en Jan Jiménez amb uns temps de 1.11.77 i 2.45.96 respectivament i una 3ª posició a la proba de 100 esquena de la Carla Forner amb un temps de 1.18.17. La resta de nedadors varen aconseguir uns meritoris temps, tot plegat el club ha a aconseguit una meritoria 5ª posició dels 9 club participants en aquest grup C.
Aquí podeu consultar tots els resultatats i la classificació de la competició.Moltes Felicitats a tots!!!

1 Juny 2023

Copa Catalana Base Infantil

Aquest dissabte, 3 de juny, els nostres infantils participen a la Copa Catalana Base Infantil dins del grup C organitzada pel CN Reus Ploms. Comptem amb la participació de 8 nois i 7 noies, en Adrià, Adam, Adrian, Jan, Unai, Pau, Pablo i l'Èric i la Cala, Berta, Leire, Alba, Carla, Noa i la Blanca.
Aquí podeu consultar tota l'informació de la competició.Molta sort a tots!!!

17 Maig 2023

6a Cursa Popular de Sant Adrià per l'ELA

El passat 14 de maig es va celebrar la 6a edició de la cursa popular per l'ELA a Sant Adrià de Besòs, organitzada per l'Ajuntament i La Sansi, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Els objectius d’aquest esdeveniment és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als afectats de l’ELA.
Enguany es van donar cita a la ciutat per participar de les diferents proves del matí: la cursa dels 5 km, la caminada, i les curses infantils. més de 1000 atletes, batint el rècord de participació en totes les distancies.
El nostres nedadors van voler ser particips d'aquest esdeveniment amb la participació de 9 nedadors/es juntament amb el seu entrenador amb molt bones sensacions per tots plegats.
La cursa va comptar també amb la presència de l’alcaldessa i nedadora màster del club, Filo Cañete, destacant la importància de visibilitzar la malaltia. També hi van assistir persones afectades per l’ELA, entre ells Jordi Sabaté.

8 Maig 2023

III Trofeu Fernando López - Festes de Maig

Aquest passat cap de setmana, tant dissabte com diumenge, es va celebrar una nova edició del Trofeu Festes de Maig de natació – III Trofeu Fernando López, amb la participació dels nostres equips, juntament amb el CN Badalona, com a organitzador, a més del CE Mediterrani, CN St. Andreu, CN Sabadell, CN Helios, AE Júpiter St. Martí, CN Manresa, CN Sta. Perpetua, CN Cornellà i CN Joan Pelegrí.
Destacar enguany, la participació per primera vegada de les categories Benjamins i Alevins, que van competir en la jornada de diumenge.
Cal destacar les medalles aconseguides pels nostres nedadors, en Jan Jiménez i en Pablo Bejarano, a la proba de 100 braza en Jan amb un temps de 1:08:10, aconseguint l'or; i a la proba de 100 papallona en Pablo amb un temps de 1:05:84, aconseguint el bronze.
En general molt bones sensacions i una gran satisfació per part dels seus entrenadors per l'esforç i l'afan de superació de tots els nostres nedadors participants.
Aquí podeu consultar tots els resultats dels notres nedadors i la competició

26 Abril 2023

Lliga Catalana Infantil

Després de 5 jornades de la Lliga Catalana Infantil els nostres nedadors han aconseguit la 27à posició amb un total del 47.440 punts.
Aquí podeu consultar tots els resultats i classificacions de cadascuna de les jornades de la temporada i la classificació general.

11 Abril 2023

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar tota la informació de la competició de la 5ª Jornada de la Lliga Infantil que es va celebrar l'1 d'abril a la piscina del CN Jupiter.

17 Març 2023

Competicions de la secció de natació

Tornen els nostres petits...
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició de la 6ª i 5ª Jornada de la Lliga Benjamina i Prebenjamina que es celebrarà el 18 de març a la piscina del CN Badalona.

13 març 2023

XLII CTS. DE ESPANYA DE NATACIÓ INFANTIL D'HIVERN

XLII  CT. DE ESPANYA DE NATACIÓ INFANTIL D'HIVERN

Aquest passat cap de setmana s'han celebrat aquests Campionats d'Espanya en el CN Sant Olaya a Gijon, on el nostre nedador infantil Jan Jiménez ha aconseguit excelents resultats, milorant les seves marques respecte al l'últim Campionat d'Espanya d'estiu al 2022.
A la proba de 50 braça aconseguint la 10ª posició de la seva categoria i la 36ª de la general amb un temps de 32.67, i en els 100 braça a la 7ª posició de la seva categoria i la 19ª de la general amb un temps de 1.10.88.
Amb aquestes marques i la ja assolida en els 200 braça, en Jan ja té acreditada la participació en els próxims Campionats d'Espanya d'estiu, sent a nivell de ciutat un dels esportistes adrianencs més destacats.
Moltes Felicitats Jan!!!
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició.

8 març 2023

XLII CTS. DE ESPANYA DE NATACIÓ INFANTIL D'HIVERN

XLII  CT. DE ESPANYA DE NATACIÓ INFANTIL D'HIVERN

Des de demà 9 de març i fins el diumenge 12 de març es celebren a Gijón els XLII Cts. d'Espanya Infantils, a les instal·lacions del CN Sant Olaya, amb la participació del nostre nedador Jan Jiménez a les proves de 50 i 100 braça. Et desitgem molta sort!!!.
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició.

28 febrer 2023

5ª Jornada de la Lliga Benjamina

Aquest passat cap de setmana els nostres petits han participat a la 5ª i 4ª Jornada de la lliga Benjamina i Prebenjamina respectivament en el CN Badalona, amb molt bones sensacions.
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició.

24 Febrer 2023

Competicions de la secció de natació

És el torn dels nostres petits...
Aquí podeu consultar tota la informació de la competició de la 5ª i 4ª Jornada de la Lliga Benjamina i Prebenjamina que es celebrarà el 25 de febrer a la piscina del CN Badalona.

21 Febrer 2023

Competicions de la secció de natació

4ª Jornada de la Lliga Infantil

Aquí podeu consultar tota la informació de la competició de la 4ª Jornada de la Lliga Infantil i el Trofeu ABS-JUN que es va celebrar el 18 de febrer a la piscina del CN Premia.

16 Febrer 2023

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar tota la informació de la propera competició de la 4ª Jornada de la Lliga Infantil i el Trofeu ABS-JUN que es celebrarà el 18 de febrer a la piscina del CN Premia.

10 febrer 2023

36è Trofeu Josep Tresserras

36è Trofeu Josep Tresserras

Demà els nostres nedadors Adrià Velasco, Jan Jiménez i Pablo Bejarano participaran en el Trofeu Josep Tresserras, organitzat pel CN Banyoles, per tal d'intentar aconseguir les marques mínimes per poder participar en els Campionats de Catalunya i Espanya infantils.
Aquí podeu consultar tota la informació d'aquest trofeu.

9 febrer 2023

Stage Lloret de Mar

Els passats 28 i 29 de gener els nostres nedadors van fer un stage a Lloret de Mar organitzat pel CN Sant Adrià. On van realitzar activitats tècniquesi lúdiques per fomentar el treball en equip i companyerisme, a més de entrenaments.

31 Gener 2023

OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE NATACIÓ - TROFEU CIUTAT DE TERRASSA

La Piscina de Lloret

Del 3 al 5 de febrer es celebra en el CN Terrassa l'Open Internacional de Catalunya de Natació on destaquem la participació del nostre nedador Jan Jiménez a la prova de 50 braça. Durant el matí podrem gaudir de les eliminatories i per la tarda les finals. Molts anims company!!
Aquí podeu consultar tota la informació d'aquesta competició.

19 Gener 2023

Stage Temporada 22-23

La Piscina de Lloret

El proper 28 i 29 de gener els nostres nedadors faran un stage a Lloret de Mar organitzat pel Sant Adrià. Es realitzaran activitats tècniques i entrenaments en horari de matí i tarda el dissabte i només de matí el diumenge, a més participaran en una activitat lúdica per fomentar el treball en equip i companyerisme.
Nedadors, entrenadors i junta directiva s'hospedaran a l'hotel Ridomar 365 de Lloret de Mar. Aquí podeu consultar la seva ubicació.

17 Gener 2023

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar tota la informació de la propera competició de la 3ª Jornada de la Lliga Infantil i el Trofeu d'Hivern ABS-JUN-INF que es celebrarà el 21 de gener a la piscina del CN Badalona.

20 Desembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició del passat dissabte, 17 de desembre, corresponent a la 3ª i 2ª Jornada de la lliga Benjamina i Prebenjamina respectivament celebrades en el CN Badalona.

12 Desembre 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN JUNIOR-INFANTIL - Fase II

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la segona fase del Campionat de Catalunya Hivern Infantil-Junior en el CN Sabadell, on el nostre nedador Jan Jiménez ha destacat força a les 3 proves en les que ha participat, els 50, 100 i 200 braça, però cal destacar la seva medalla de bronze en els 100 Braça amb un temps de 1:13.31. A més aconsegueix les marques que acredita la seva participació en el Campionats Estatals, en els 50 i 100 braça, amb un temps de 33.04 i 1:12.96 respectivament.
Moltes Felicitats Jan de part de tot el club!!!

Aquí podeu consultar tots els resultats d'aquest Campionat.

El diari de la ciutat "Área Besòs" fà refèrencia a la notícia.

05 Desembre 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN JUNIOR-INFANTIL

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la primera fase del Campionat de Catalunya Hivern Infantil-Junior en el CN Barcelona, on el nostre nedador Jan Jiménez ha destacat força a les 4 proves en les que ha participat, els 200 i 400 estils, 50 papallona i 100 lliures. Aquí podeu consultar tots els resultats d'aquest Campionat.
Moltes Felicitats de part de tot el club!!!
I els proxims dies, del 8 al 11 de desembre, en Jan participarà a la segona fase d'aquest mateix Campionat a les proves de 50, 100 i 200 braça. Molts Anims Jan!!!

02 Desembre 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN JUNIOR-INFANTIL

Aquest cap de setmana es celebra el Campionat de Catalunya Hivern Infantil-Junior Fase I en el CN Barcelona, on tindrem la participació del nostre nedador Jan Jiménez! Moltíssima sort de part de tot el club!

23 Novembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de les competicions del dissabte 19 de novembre. La 1ª jornada pre-benjamina i 2ª Benjamina celebrada en el CN Calella i la 3ª jornada Aleví i III Torneig de tardor dels Infantils, Juniors i Abosluts celebrats conjuntament en el CN Caldes.

17 Novembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar tota la informació de les competicions d'aquest dissabte 19 de novembre. La 1ª jornada pre-benjamina i 2ª Benjamina es celebrarà en el CN Calella i la 3ª jornada Aleví i III Torneig de tardor dels Infantils, Juniors i Abosluts que es celebraran conjuntament en el CN Caldes.

08 Novembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició del passat dissabte, 5 de novembre, de la lliga Infantil que es va celebrar en el CN Mataró.

07 Novembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició del passat dissabte, 5 de novembre, de la lliga Alevina que es va celebrar en el CN Sant Adrià.

03 Novembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les competicions d'aquest proper cap de setmana que es celebren el dia 5 de novembre de la Lliga Alevina i Lliga Infantil-Junior-Absoluta en el CN Sant Adrià i el CN Mataró respectivament.

17 Octubre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició celebrada el dia 8 d'octubre de la Lliga Alevina i Benjamina celebrada en el CN Badalona. També podreu consultar el calendari de competicions de tota la temporada 22-23

5 Octubre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició celebrada els dies 1 i 2 de setembre de la Lliga Absoluta-Junior-Infantil celebrada en el CN Badalona.

26 Setembre 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les properes competicions dels dies 1 i 2 de setembre de la Lliga Absoluta-Junior Infantil que es celebrarà en el CN Badalona i el dia 8 de setembre de les Lligues Catalanes Benjamines i Alevines que es celebran també en el CN Badalona.

23 Setembre 2022

78a Travessia de l'Estany de Banyoles 2022

Els nostres nedadors en totes les seves categories van participar a la 78a Travessia de l'Estany de Banyoles el passat 18 de setembre amb molt bones sensaciions i resultats per afrontar una nova temporada.
Aquí podeu consultar tots els resultats i informació complerta d'aquesta Travessia.
Si voleu veure la galeria d'imatges d'aquesta Travessia cliqueu aquí.

18 Juliol 2022

El Jan al CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ 2022

En Jan junt amb el Jordi Albaladejo, el nostre entrenador, preparat per participar en el Campionat d´Espanya Aleví a Jaen. Després d'una gran carrera en Jan va aconseguir la 14a posició en el Campionat espanyol i 3è de Catalunya en els 100m braça.
Estem molt orgullosos del teu esforç i els resultats obtinguts durant tota la temporada !!
El diari Area Besòs fa resò a la trajectoria d'en Jan durant aquesta temporada.
Aquí podeu consultar tots els resultats del Campionat.

13 Juliol 2022

CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ 2022

El Club Natació Sant Adria després de molts anys torna als campionats d´Espanya Alevins de la mà del nostre nedador Jan Jiménez Bodas. A partir del 14 i fins el 17 de juliol, en Jan participarà en aquests campionats que tindran lloc a Jaén.
Et desitgem, la millor de les sorts.
Una gran competició per a un gran club.
Aquí podeu consultar tots els resultats i informació complerta de la competició.

12 Juliol 2022

FINAL DE TEMPORADA 21/22

Després d´una dura temporada de competicions arriba el moment del relax.
Felicitats als nostres petits!!!

21 Juny 2022

CAMPIONAT CATALUNYA D'ESTIU ALEVÍ

El passat cap de setmana el CN Sant Adrià va participar en aquests campionats celebrats a la piscina del CN Reus on el nostre nedador Aleví Jan Jiménez Bodas va participar en quatre proves, milloran els seus registres i classificant-se 19è en 200m estils, 35è en 100m lliures, 5è en 200m braça i en els 100 Braça cal destacar la seva millor marca i la tercera posició amb un temps de 1:14.63, millorant així la seva posició en el rànquing català.
Proximament, del 14 al 17 de juliol, en Jan participarà representant al club en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Jaén.
Moltes Felicitats Jan!!!

Aquí podeu consultar tots els resultats i informació complerta de la competició.

28 Maig 2022

COPA CATALANA INFANTIL

El CN Sant Adrià es classifica tercer a la seva participació a la Copa Catalana Infantil, celebrat en el CN Lloret de Mar. Moltes Felicitats!!!

24 Maig 2022

COPA CATALANA INFANTIL I ALEVÍ

El proper 28 de Maig el Cn Sant Adrià participarà a la Copa Catalana Infantil i Aleví, pertanyent al grup E. La competició es celebrarà en el CN Lloret de Mar la categoria Infantil i en el CN Amposta la categoria Aleví.
Aquí podeu consultar tota la informació.

5 Maig 2022

Resultats de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de les passades competicions dels dies 30 d'Abril i 1 de Maig, de les Lligues Catalanes Prebenjamines, Benjamines, Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Badalona i CN Calella respectivament.

22 Abril 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les properes competicions dels dies 30 d'Abril i 1 de Maig, de les Lligues Catalanes Prebenjamines, Benjamines, Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Badalona i CN Calella respectivament. La Lliga Alevina tot i que l'organitzarà el CN Badalona, es disputarà en el SEK Catalunya.

23 Març 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les propera competicions d'aquest cap de setmana, el 26 de març, de les Lligues Catalanes Alevines, Infantils, Junior i Absoluts que es celebran en el CN Sant Adrià i AEN Júpiter respectivament.

3 Març 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar les propera competicions d'aquest cap de setmana, el 5 de març, de les Lligues Catalanes Alevines, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Calella i CN Badalona respectivament.

15 Febrer 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 19 de febrer, de les Lligues Catalanes Absoluts-Junior-Infantil, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Badalona.

28 Gener 2022

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN ALEVÍ

Avui comencen els Campionats de Catalunya d'hivern Alevins a Lloret de Mar en sesions de matí i tarda.
El Club Natació Sant Adrià estarà representat en aquesta edició pel nostre nedador aleví Jan Bodas i acompanyat pel nostre entrenador Jordi Albaladejo.
Des d'aquí, volem desitjar-li el millor en aquesta competició.
Aquí podeu consultar tota la informació, el resultats i les sessions en directe.

24 Gener 2022

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar el resultats de la competició del 22 de gener, el Trofeu Gener de la Lliga Catalana Infantil, Junior i Absoluta, que es va celebrar en el CN Badalona.

7 Gener 2022

Trofeu ds nedador complert reis aleví

El proper dia 8 de gener en els horaris de 9.30 i 17.40 es celebrarà a les instal·lacions del Club Natació Banyoles el Trofeu DS nedador complert de reis Aleví.
El Club Natació Sant Adrià estarà representat en aquesta edició pel nostre nedador aleví Jan Bodas i acompanyat pel nostre entrenador Jordi Albaladejo.
Des d'aquí, volem desitjar-li el millor en aquesta competició.

15 Desembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 18 de desembre, de les Lligues Catalanes Alevines, Prebenjamines i Benjamines, que es celebran en el CN Badalona.

29 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar els resultats de la competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es van celebrar en el CN Sant Adrià.

22 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 27 de novembre, de les Lligues Catalanes Alevines i Nedador Complert de les Categories Absoluts, Juniors i Infantils, que es celebran en el CN Sant Adrià. Us hi esperem!!!

8 Novembre 2021

Resultats de la secció de natació

Aquí podeu consultar el resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines i Infantils, que es van celebrat en els CN Badalona i CN Calella.

4 Novembre 2021

Competicions de la secció de natació

Aquí podeu consultar la propera competició d'aquest cap de setmana, el 6 de novembre, de les Lligues Catalanes Benjamines i Alevines, que es celebran juntament en el CN Badalona i Lliga Catalana Infantil en el CN Calella

11 octubre 2021

Resultats de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els resultats de les competicions d'aquest passat cap de setmana de la 1ª jornada de les Lligues Catalanes Alevines i Infantils, Juniors i Absolutes, que es van celebrar en el CN Calella i CN Badalona.

4 octubre 2021

Properes Competicions de la secció de Natació

Aquí podeu consultar els llistat de sortida de les properes competicions d'aquest cap de setmana de les Lligues Catalanes Benjamines, Alevines, Infantils, Juniors i Absolutes, que es celebran entre els CN Badalona i CN Calella

13 Setembre 2021

70a Travessia de Nedant Badalona

El diumenge 12 de setembre es va nedar la 70a Travessia Badalona Nedant amb la participació de 240 nedadors.
Una travessia on ha participat el nostre club, amb la presència d'un dels nostres nedadors alevins, Jan Jiménez acompanyat per el seu entrenador Jordi Albadalejo.
Jan va aconseguir un excel·lent 3er lloc a la categoria per a menors.
La prova d’aquesta categoria, va tenir un recorregut de 400 m.
Moltes felicitats i enhorabona Jan!!!

21 abril 2019

XXVI Trofeo de Natación Ciudad de Huesca

Dissabte, dia 21 d'abril de 2019, es va celebrar a Osca el XXVI Trofeo de natación, organitzat pel Club de Atletismo Huesca (Aquest va ser l’últim gran trofeu en el que van participar abans de la COVID).
Van participar 32 clubs pertanyents a 8 comunitats autònomes més un equip de la Federació Andorrana de Natació, i amb una participació aproximada d'uns 750 nedadors.
Aquest trofeu s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats i desitjats per tots els nedadors, staff tècnic i famílies del nostre club.
És una sortida en la qual es combina la passió per la natació i el desig de competir amb una altra més lúdica. En aquesta ocasió i com sempre, hem pogut gaudir de la gastronomia, de la bellesa de la ciutat i en particular de la nit d’aquesta meravellosa ciutat.
En l'àmbit purament esportiu, en totes les categories, els nostres nedadors han aconseguit excel·lents marques personals, algunes de les quals ens van permetre accedir al medaller, en les categories infantils i absolutes.
Gràcies a tots ells pel seu esforç, per les seves ganes i per la seva dedicació.
Ells són els que fan que el nostre club sigui molt més que un simple club de natació.

2015

Premis Ciutat de Sant Adrià 7ª edició

L'Ajuntament, sota la denominació Premi Ciutat de Sant Adrià, vol reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones, físiques o jurídiques, de qualsevol nacionalitat, que hagin destacat o contribuït a fomentar valors, el progrés de la societat en el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans, la defensa del medi ambient i també les que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o d'altres activitats.
En aquesta 7a edició el nostre club va ser guardonat amb el premi a la categoria Àmbit Esport i Lleure en reconeixement al treball realitzat en la promoció entre el nostres joves de l’esport de la natació a la ciutat de Sant Adrià.
L’encarregat de rebre aquet premi de mans de l’alcalde Joan Callau, va ser el nostre president David Oliver que en tot moment va esta estar acompanyat per una representació del nostres nedadors com es mostra a les imatges.
Moltes felicitats de tot cor a la gran família de club natació Sant Adrià per aquet premi.